Uusi jäsen, auto hakusessa

Mallit, ominaisuudet, varusteet, kokemukset jne.
Vastaa Viestiin
Mustasch
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 2
Liittynyt: Ti 30.05.2017 10:20

Uusi jäsen, auto hakusessa

Viesti Kirjoittaja Mustasch »

Moikka,

Bemarin M-sarjalaiset on nyt perhesyistä omalta kohdalta historiaa, ainakin toistaiseksi, ja siirto herrasmieskuskiksi E-sarjan farmarilla on alkamassa :) Aiemmat kokemukset mersuista on 1980-2000 vuosilta joten oletettavasti jonkinlainen kulttuurishokki on tulossa, positiivisesti. Mobilea ja autoscouttia sekä tullin talukoita on tullut syynättyä ja E300 Bluetec Hybrid vm2013-2014 70-120tkm ajettuna on ilmeisesti se, joka sieltä sitten tulisi.

En ole ennen hakenut saksasta autoa, joten senkin suhteen tässä on pikku seikkailusta kyse. Luulen että homman helpottamiseksi hommaan auton Junge Sterne-takuulla merkkiliikkeestä.

Muutamia kysymyksiä on herännyt:
- Jos on vm2013 facelift niin onko COMANDissa automaattisesti bt sudiostreamaus mahdollinen? Kaikissa autoissa ei ole mainittu mutta tekisi mieli ajella spotifyn kera... allaolevat ilmoitetaan eräässä esim:
Radio/CD mit MP3
COMAND Online
Handyvorbereitung Bluetooth

- Onko lasikatto vältettävä lisävaruste, bemuissa ainakin on ollut murheita ja vaihtoon menee koko paketti kuulemma.. Lapset haluaisivat semmosen..
- onko Multikontursitze hierova ns ortopedipenkki vai mitä tuo mahtaa käytännössä tarkoittaa?
- jos autossa on dvd-soitin, niin miten siitä saisi järkevimmin viihteet takapenkkiläisille?

Kommentteja ja vinkkejä saa antaa mielellään :)
Dieselross
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 101
Liittynyt: Ti 27.12.2016 15:03

Re: Uusi jäsen, auto hakusessa

Viesti Kirjoittaja Dieselross »

Mulla on 2012 CLS:ssä Comand Online ja se ainakin osaa audiostreamauksen. Multikontursitze on monisäätöistuin, ymmärtääkseni siihen on kotimaassa viitattu ortopedipenkkinä. Hyvät satulat nuo ainakin CLS:ssä on istua, Eemelissä satula on vähän eri mallinen. Jenkkifoorumilta joskus lueskelin lasikaton murheista eikä siitä oikein hyvää mielikuvaa jäänyt.
Rossin Dieselit
C218 CLS 350 CDI 4matic -12
W212 E 220 CDI -11
W204 C 200 CDI -11
Mustasch
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 2
Liittynyt: Ti 30.05.2017 10:20

Re: Uusi jäsen, auto hakusessa

Viesti Kirjoittaja Mustasch »

Kiitos Dieselross, ilmeisesti pitäisi olla aktive -sana edessä että olisi se hierova penkki.. ehkä sitten seuraavassa. Otin nyt kuitenkin sen lasikattoisen version ja toivon ettei tarvitse laittaa huopakattoa myöhemmin...
Vastaa Viestiin