W124 pyyhkiät

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
harriveikko
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 191
Liittynyt: To 02.06.2011 13:42
Paikkakunta: Hämeenlinna

W124 pyyhkiät

Viesti Kirjoittaja harriveikko »

Mulla kun on tollanen mersu.Siinä pahalainen on sellanen vika pyyhkiöissä,että tänään pelittää joka asennossa,tihku ja hitaat nopeudet.Mutta vaikka huomenna taas ei pelitä kuin täydellä nopeudella.Tossa yks tuttu sano,että vika muka ei ole moottorissa,vaan siinä releessä.Eli onko muitakin jotka ovat saman ongelman kimpussa pyörineet ja missä vika sit olikin.
tuomasnuutti
Mersumies
Mersumies
Viestit: 513
Liittynyt: Ma 04.05.2015 09:34
Paikkakunta: Turku

Re: W124 pyyhkiät

Viesti Kirjoittaja tuomasnuutti »

harriveikko kirjoitti:Mulla kun on tollanen mersu.Siinä pahalainen on sellanen vika pyyhkiöissä,että tänään pelittää joka asennossa,tihku ja hitaat nopeudet.Mutta vaikka huomenna taas ei pelitä kuin täydellä nopeudella.Tossa yks tuttu sano,että vika muka ei ole moottorissa,vaan siinä releessä.Eli onko muitakin jotka ovat saman ongelman kimpussa pyörineet ja missä vika sit olikin.
Monitoimiviiksi on helppo vaihtaa, jos vaikka lähtisi vikaa hakemaan sitä kautta.
Avatar
Juhani Halmeenmäki
Mersumies
Mersumies
Viestit: 1326
Liittynyt: Ti 23.06.2015 21:57
Paikkakunta: Varsinainen Suomi
Viesti:

Re: W124 pyyhkiät

Viesti Kirjoittaja Juhani Halmeenmäki »

Oireet viittaa kylläkin nimenomaan relevikaan. Se liki tupakkiaskin kokoinen sulakerasian lähellä. Ja kaikkein helpoin vaihtaa, hinta samaa luokkaa kuin viiksellä.
Mikä ihmeen lankku, tässä puuta ole kuin sisustassa koristeena!
230CE W124 ja monta muuta eri merkkistä
Exiä W114, W115, W116, W123, W201 pitkä rivi...
Jari Ke
Mersumaanikko
Mersumaanikko
Viestit: 5330
Liittynyt: Ke 10.05.2006 11:54

Re: W124 pyyhkiät

Viesti Kirjoittaja Jari Ke »

Voi sitä relettäkin tietty koittaa vaihtaa ensin ja sitten kun vika ei sillä korjaannu ni sit se viiksi vaihtoon :lol:

Omasta yksi ja kaverilla toinen justiin samalla vialla. Viiksessä se vika ainakin niissä oli. Sen viiksen paksussa osassa on viiksen kontaktit ja ne kuluu kun sitä paljo käytetään Sit jossain vaiheessa kun siihen jää ylimenovastusta niin sen kontaktin ympäriltä sulaa muovia sen kontaktin päälle ja sit seuraavalla kerralla ei toimi ollenkaan.

Sen viiksenpään saa purettuakin ja korjattua jopa mutta se ratkaisu ei kovin pitkäikäinen ole. Reilu vuodenpäivät pelasi. Sit siiä loppu kulometrit totaalisesti. Tälleen ex 200D:ssä joka oli nähny maantietä vähä enemmänkin.

Jos alkaa purkaa ni kännykameralla kuvia siitä vaihevaiheelta meinaan se on senverta konstikas saaja takas läjään. Siinä on sellainen metallitappi joa tippuu herkästi lattialle. Sit joku jousi ja mitä kaikkea mahto ollakkaan.

Purku alkaa siitä että sen viiksen päästä se neliömäinen "korkki" pois. Lähtee ihan talttakellomeiselillä ja oliko het sen takana se jousi? Jos on ni ampuu sen korkin taipaleelle et ovi kiinni kun alkaa hommaan :lol:
harriveikko
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 191
Liittynyt: To 02.06.2011 13:42
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: W124 pyyhkiät

Viesti Kirjoittaja harriveikko »

No tossa pihassa kävi kaveri ja sillä väyrysessä tasan sama vika.No se korjaantu,kun otettiin nuppi auki ja sinne suihkastiin crc:tä.Nyt pelittää kuin uudet pyyhkiät.Itsekkin taidan huomenna koittaa samaa,kunhan päivä valkenee.
Vastaa Viestiin