190E 2.0 -84 ruskun säätö?

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
KPM
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 40
Liittynyt: Su 06.11.2011 20:04
Paikkakunta: Siilinjärvi

190E 2.0 -84 ruskun säätö?

Viesti Kirjoittaja KPM »

Terppa!
Ostin tuossa takaisin muutama vuosi sitten itselläni olleen 190E bensa mersun,mutta joku on nyt mennyt sörkkimään ruiskua siitä ja se lähtee tosi huonosti kylmänä käyntiin.Auto lähtee kyllä käyntiin mutta jos vähänkin painaa kaasua niin sammuu,sitten kun starttaa niin lähtee taas käyntiin ja bensa haisee aikasta paljon.Noin 10-15 starttauskerran jälkeen lähtee sitten kyllä niin että pääsee liikkeelle,kun on ollut lohkolämmittimessä niin tätä on ongelmaa ei ole.
Eli onkohan siellä mahdollisesti nyt kylmäkäynnistyspiiriä sörkitty vai kenties ohjauspaineensäätimessä oleva lanka poikki vai mikä??? auttakaa nyt viisaammat kun itsellä ei ole paljoa näistä bensamersuista kokemusta,enemmänkin dieseleistä.Mistä tuohon ko. ajokkiin saa säädettyä ruiskuun ns. perussäädöt kohdalleen?
Avatar
sanrai
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 115
Liittynyt: Ma 05.02.2007 20:21
Paikkakunta: turku

Re: 190E 2.0 -84 ruskun säätö?

Viesti Kirjoittaja sanrai »

ruiskun säätö tapahtuu ilmanpuhdistajan päältä se pieni muovikorkki pois ja pitkällä kuusio avaimella säätämällä auki tai kiinni päin ,mutta kyllä siinä tarvis olla mittari pakoputken päässä että arvot saa paikalle maksimi oli muistaakseni 4.5% ellen paljon väärin muista , se prosentti luku on siinä rintapellissä merkattu ,
Vastaa Viestiin