w202 takaluukun lukko

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
kinssi
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 2
Liittynyt: Ti 30.05.2006 16:15
Paikkakunta: Lappeenranta

w202 takaluukun lukko

Viesti Kirjoittaja kinssi »

Nyt tarvisi apua c mersun takaluukun avaamiseen. Akku on sanonut itsensä irti eikä takaluukun lukko avaudu avaimella, avain kyllä menee lukkoon normaalisti mutta ei suostu kääntymään. Olisiko kelläkään käytännön kokemusta miten lukon saisi auki ilman että sitä tarvisi porata pois. kaivoin äsken hattuhyllyllä olevat paineletkut esiin mutta en vielä ole alkanut katkaisemaan niitä. Sattuisiko kukaan tietämään kuinka kova paine letkussa pitäisi olla että lukko suostuisi avautumaan sitä kautta?

kävi myös mielessä että voisiko autolle antaa jostain apuvirtaa että saisi edes ovet avautumaan/ takaluukun avautumaan avaimen kaukosäätimestä?
c180 -95
Avatar
Pekka.A
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 440
Liittynyt: Ti 29.04.2003 12:38
Paikkakunta: vantaa

Viesti Kirjoittaja Pekka.A »

Eikös konehuoneesta löydy se virrannotto paikka jonkin muovisuojan alta?(tai sitten ei) luulisi että on suoraan kytköksissä akkuun eli toimisiko homma siististi sitä kautta..
124.n vastaavassa tapauksessa auton/fillarin pumppu on toiminut.Nyt en vain muista että kaipasiko lukko mietoa ali vai ylipainetta avautuakseen,taisi olla ali..
Viimeksi muokannut Pekka.A, Su 03.05.2009 12:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
" Fidldee" W202 C200 -94
W124 230kat-88
teinitähti
Mersumies
Mersumies
Viestit: 596
Liittynyt: Ke 21.07.2004 17:38

Viesti Kirjoittaja teinitähti »

Pekka.A kirjoitti:Eikös konehuoneesta löydy se virrannotto paikka jonkin muovisuojan alta? luulisi että on suoraan kytköksissä akkuun eli toimisiko homma siististi sitä kautta..
Kuskinpuolella on tuo virranotto lintti ainakin omassa c mallissa....
Kannattaa kyllä herkistellä tuo lukko kun saat luukun auki.....
Itselläni oli sama vika, mutta tuli purettua toi lukko irti, sitten muovikuoret pois-> uittelua rost offissa=ei auttanu...
Aattelin että ei menetä mitään vaikka napauttaa sinne lukon peräosaan vähä pikkuvasaralla ja kas kummaa se heräs henkiin. Oli vaan niin pirun ryytyny :shock: Ja avain kanssa meni lukkoon mutta ei kääntyny yhtään :!:
Vastaa Viestiin