W203 ja w203 sportcoupen osien eroista

Mallit, ominaisuudet, varusteet, kokemukset jne.
Vastaa Viestiin
kpranger
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 30
Liittynyt: To 09.10.2014 17:39

W203 ja w203 sportcoupen osien eroista

Viesti Kirjoittaja kpranger »

Hei,
Pojalleni rakentelemassa w203 coupea, jossa ne tyypilliset ruostevauriokohdat ja niiden paikkauksien aloitus kohta ajankohtainen. Kysynkin nyt, josko löytyy joku tietäjä; Mikä ero on w203 -01-06 (sedan / farkku) ja sportcoupe w203 -01 etulokareissa? Eivät kuulemma ole samat ja osanumerotkin toki aivan erit, eli mikä eroavaisuus niissä on? Onko esim ero vain kokonaismitassa (pituus) vaiko jotain eroja pokkauksissa?
Uusien lokasuojien hinta w203 coupeen näyttää olevan aivan pilvissä, joten se ei ole edes vaihtoehto, mutta ajattelin, josko lokareiden etuosa pyöränkaaren puoliväliin olisi sama molemmissa malleissa, voisin hyödyntää nimenomaan pelkän etukappaleen.
Mikä mahtaa olla tilanne konepellin kanssa, eli ovatko yhteensopivat?

Uusien korjauspeltien hinnat ovat aivan älyttömissä hinnoissa, ja siksi täällä kyselenkin. Voisi kiinnostaa purkuosatkin, mutta vain ruosteettomat ja tarve olisi siis etuloksuille, konepellille ja kuskin ovelle (ulkopelti). Lisäksi jos jollain sattuisi olemaan purettuna w203 coupe, muutakin pikkuosaa on tarvis.
Yhteydenotot kuvineen ja hintapyynteineen sähköpostiini, kiitos; kapel62@gmail.com

EDIT: Muutettu tyyppimerkintä cl203 muotoon w203 sportcoupe, epäselvyyksien välttämiseksi.
kpranger
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 30
Liittynyt: To 09.10.2014 17:39

Re: W203 ja w203 sportcoupen osien eroista

Viesti Kirjoittaja kpranger »

Sen verran olen saanut vinkkiä, että sedanin ja farkun ajovaloumpiot olisivat erilaiset kuin sportcoupessa, ja siten lokasuojan umpion viereinen osuus poikkeaa mallin mukaisesti. Tämä ei siis ole faktaa, mutta jostain sain tällaisen vinkin ongittua.
Mikähän näissä on se virallinen eroavaisuus?
Jos jollain on Meri-Lapin alueella menossa romikselle etulokaria, voisin testimalliksi hakea niin saataisiin parempaa tietoa eroista. Infoa voi lähettää edelleen sähköpostiini, joka mainittu ketjun aloituksessa.
Vastaa Viestiin