Mercedes ML 2006 - Soitin Ongelma

Kaikki autostereoihin ja oheislaitteisiin liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
villet83
Uusi tuttavuus
Uusi tuttavuus
Viestit: 1
Liittynyt: To 30.11.2023 06:20

Mercedes ML 2006 - Soitin Ongelma

Viesti Kirjoittaja villet83 »

Elikkä vaihdoin mersun alkuperäis-soittimen tilalle pioneerin androit soittimen , kaikki on toiminut ihan moitteettomasti noin 4 kuukauden ajan. Kunnes sattusin ajamaan yhteen töyssyyn , koko soitin sammu eikä sen jälkeen ole lähtenyt päälle. Kokeilin mersun omalla soittimella sekään ei lähhde enää päälle. Liitokset on tehty auton mallikohtaisilla johdin adaptereilla , eli mitään ei ole muutettu. Tahtoisin nyt tiedustella mistä tätä vikaa vois lähtee ettimään ?

Olen kattonut sulakkeet takakontista kaikki oli ehjät , myöskin kaikki sähkölaitteet toimii normaalisti ainoastaa soitin on pimeenä, vaikuttais että sulake ois palanut , taikka maadoitus piuha , mistä tuo virta tulee soittimelle ?
Avatar
jysi
Mersumies
Mersumies
Viestit: 3078
Liittynyt: Pe 23.05.2003 17:49
Paikkakunta: Salo

Re: Mercedes ML 2006 - Soitin Ongelma

Viesti Kirjoittaja jysi »

Väittävät että konepellin alla olevassa sulakerasiassa sulake numero 10 on se mistä on kyse. Samalla pitäisi kyllä pimentyä muutakin, mm. mittaristo ja tupakansytytin.

Ilmeisesti radio on helppo irrottaa joten jos sulake on kunnossa, mittaa siitä liittimeltä tuleekö sähköt. Plussasta auton runkoon ja jos on OK, sitten mittaa maajohdosta auton runkoon (ettei ole alkanut maadoitus "kellumaan").
Vastaa Viestiin