Joensuussa Autoasennuspalvelu Immonen Ky

Missä kannattaa Mersu huollattaa
Vastaa Viestiin
valotus
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 71
Liittynyt: Pe 18.01.2013 21:41

Joensuussa Autoasennuspalvelu Immonen Ky

Viesti Kirjoittaja valotus »

Harvemmin kun täällä Suomessa ketään tai mitään kehutaan, niin nyt pitää näin tehdä kun on vielä tuoreessa muistissa:

Ajeltiin eilen perheen kanssa hiihtolomalta kotia kohti, kun toinen W211 farkun vuosi sitten vaihdetuista takailmajousista aivan kirjaimellisesti räjähti Joensuun kohdalla. Auto luonnollisesti kattoon asti lastattuna koira ja suksiboksi mukaanlukien ja matkaa vielä jäljellä vähän päälle 600 kilometriä. Arvatkaapa v*tuttiko hetken aikaa moottoritien poskessa? No kyllä.

Moottoritieltä päästiin ahteri alhaalla nilkuttamaan lähimpään liittymään, jossa komeili AD-varaosan liike. Paniikkireaktiona sieltä kysymään ilmajousta, vaikka tiedossa oli jo valmiiksi, miten harvinainen kapistus se on. Eipä tietenkään tuntenut lista ollenkaan sellaista.

Seuraavaksi kännykän akun viimeisillä voimilla googlettelemaan foorumeilta, että mistä löytyy yhtäkään mersukorjaamoa vieraalla seudulla. Listalla näkyi useassa keskustelussa täälläkin aiemmissa viesteissä kehuttu Immonen ja siltä istumalta soitto numeroon. Ja kuinka kävikään...

Osoittautui että hän oli juuri lopettelemassa työpäivää ja lisäksi työn alla oli kesken toisen asiakkaan auto. Lupasi kuitenkin katsoa voiko asialle tehdä jotain ja lopputuloksena oli se, että pamahduksesta alle puolessa tunnissa mersu oli hallissa nosturilla. Uusi ilmajousi löytyi suoraan hyllystä ja noin kolmen tunnin kuluttua tuli soitto, että auto on kunnossa.

En äkkiseltään keksi miten tuon olisi vielä paremmin voinut hoitaa. Iso kiitos vielä kerran jos tätä lukee! :thumbup:

https://www.fonecta.fi/profiili/Joensuu ... Immonen+Ky" onclick="window.open(this.href);return false;
Vastaa Viestiin