Tulva-autoja, onko näkynyt?

Mallit, ominaisuudet, varusteet, kokemukset jne.
Vastaa Viestiin
o728006
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 34
Liittynyt: Pe 04.04.2003 10:30
Paikkakunta: Vaasa

Tulva-autoja, onko näkynyt?

Viesti Kirjoittaja o728006 »

Kuulimpa eilispäivänä otteita elävästä elämästä tutulta vakuutustarkastajalta. Auto ei tosin onneksi ollut MB vaan VW Golf V6.
Herra oli tuonut Saksasta kyseisen auton puolisen vuotta sitten, ja nyt se sitten kärähti yllättäen kotipihaan. Tutkimuksissa selvisi, että auto oli "viritetty" myyntikuntoon mitä erikoisimmilla sähkövirityksillä ja sulakkeiden ohituksilla. Kyseisten yllätysten löytäminen olisi vaatinut Saksanmaalla jo tarkempaa perehtyneisyyttä auton sisuksiin.
Ajattelinkin, että onko kukaan tavannut "tulvamersua", koska samalla lailla ne Mesetkin silloin sukelsivat kun suuri osa Saksaa oli veden alla??!!
JuhaK
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 498
Liittynyt: Su 29.06.2003 22:28
Paikkakunta: Tornio

Viesti Kirjoittaja JuhaK »

vähän OteeTä

Saksassahan on näitä jobbareita jotka myyvät autojaan ns.häkeistä tien reunoilla, niistä löytyy vaikka minkä näköstä väkerrystä, esim. turbo 4x4 calibra jossa oli kannet kiinni silikoonilla kun ei muuten saatu pitämään. Saksalaiset ite vieroksuu näitä liikkeitä, mutta ulkomaalaiset ostavat pirssejä tietämättään sieltä.

Jos auton hakee, niin kannattaa ostaa merkkiliikkeestä, voi saada jopa takuunki. merkkiliikkeet eivät pidä kotteroita myymälöissä vaan myyvät ne jobbareille jotka myyvät ne taas.

Yksityisiltähän kanssa löytyy sieviä pirssejä, kuhan ei osta miltään ählämiltä.

Tässä on jotain kuultua/koettua, jos puhun ihan puuta heinää voipi korjata.
Vastaa Viestiin