R170 200 kompressor. Katto ei aukea, rajakytkin?

Kaikki 25+ vuotiaita Mersun mallisarjoja koskeva keskustelu.
Vastaa Viestiin
MeinBenz
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 71
Liittynyt: To 04.10.2012 08:48

R170 200 kompressor. Katto ei aukea, rajakytkin?

Viesti Kirjoittaja MeinBenz »

Moro

Huutokauppa löytö. Edellisellä omistajalla ollut vuosia joista kaksi viimeisintä katto ei enään ollut mennyt kiinni. Oli pitänyt kesäautona, joten ei ollut tutkinutkaan.
Saatiin se käsipelillä kiinni ohjeiden mukaan vapauttamalla hydrkierto ja vetämällä lukot molemmista kaarista auki. Tämän jälkeen homma pelasi napista ihan no problem muutamaankin otteeseen.
Sitten pariksi päiväksi talliin. Nyt kun kokeilee ottaa katon auki, jämähtää eikä mene tietystä kohdasta (sequence) eteenpäin.
Tekee seuraavat.
1. Sivulasit laskeutuu
2. pikkulasit laskeutuu
3. peräkontti avautuu ääriasentoon
tämän jälkeen tai peräkontin aukeamisen aikana katosta kuuluu naksahdus eli avaa molemmat A-pilarin lukot. Sen tuntee myös sormella siitä reijästä mistä ne lukitaan jos katon sulku tai avaus on "käsikäytöllä" (kattoa myös yritetty hiukan kädellä paukuttaa ja avittaa aukeamaan :roll: )

Kysymys olisi mikä rajakytkin antaa luvan tästä seuraavalle toiminnalle käynnistyä? Tunnistaako, että peräkontti on tarpeeksi auki. Pitääkö siellä osua johonkin kytkimeen?

Nyt kun tätä kirjoittelin tässä tuli mieleen vielä avata enemmän niitä A-pilarin lukkoja jos eivät aukea tarpeeks ja sieltä ahistaa vielä eikä katto pääse lähtemään taaksepäin liikkumaan.
Vastaa Viestiin