S204 sähköinen takaluukku ei toimi

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Jäke
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 17
Liittynyt: Ti 23.02.2016 06:56

S204 sähköinen takaluukku ei toimi

Viesti Kirjoittaja Jäke »

S204 320 CDI 4matic (kurahaara🙄) -08. Sähköinen takaluukku ei aukea tai mene kiinni moottorilla. Surinaa kuulu. Ongelma alkoi viime talvena ja kasän tullessa alkoi toimia. Nyt taas talvella ei toimi. Kun kahvasta aukaisee alkaa surina, mutta käsin pitää nostaa. Kiinnilaitto myös käsin. Painokkeesta alkaa surista mutta mitään ei tapahdu. Joskus kun nitkuttaa takaluukkua yläasennossa ylös alas saattaa alkaa toimimaan. Menee alas ja kun avaimella aukaisee saattaa nousta. Eli yleisesti moottori toimii kuin tyhjää. Ei tartu kiinni. Onko kellään ollut tai on samaa ongelmaa. Mistäänei löydy mitään räjäytyskuvaa mekaniikasta.
NM. Liian paljon vikoja tässä yksilössä. (Takakelkka ratkennut - läpimätä, etukardaani vaihdettu, turbon säätöyksikkö juottamalla korjattu alkoi taas nykiä eli juotos pettänyt). Ketju vaihdettu, öljynlauhduttimen tiivisteet vaihdettu - sijoitettu järjettömään paikkaan!🙄 Jarruputket kaikki vaihdettu. Kattoluukun avausmoottorin ratasvaihdettu - oli hajonnut palasiksi. Toimii mekaanisena sulakkeena, jne.)
Alkaa usko Mersun laatuun horjua.
tehodia
Vakiokalustoa
Vakiokalustoa
Viestit: 366
Liittynyt: Ke 31.03.2004 20:10

Re: S204 sähköinen takaluukku ei toimi

Viesti Kirjoittaja tehodia »

Jäke kirjoitti: To 03.02.2022 11:40 S204 320 CDI 4matic (kurahaara🙄) -08. Sähköinen takaluukku ei aukea tai mene kiinni moottorilla. Surinaa kuulu. Ongelma alkoi viime talvena ja kasän tullessa alkoi toimia. Nyt taas talvella ei toimi.
Villi veikkaus, että (muoviset?) hammaspyörät on mennyt huonoon kuntoon, esim joku hammas puuttuu. Taitaa koko avauspaketti olla samaa moottorin kanssa, joten jos siinä on vikaa pitäisi vaihtaa koko paketti.
Jäke
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 17
Liittynyt: Ti 23.02.2016 06:56

Re: S204 sähköinen takaluukku ei toimi

Viesti Kirjoittaja Jäke »

Onko se kattoverhoilun takana? Löytyykö mitään kuvia asian tiimoilta? Saksassa myytiin käytettyjä osia, mm. Tuota moottoria. Kaikki rattaat tuntuvat Mesellä olevan muovisia.🙄
Vastaa Viestiin