Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu v 2.0

Mersuforumin ylläpito tiedottaa, tärkeitä asioita jotka kannattaa lukea.
Avatar
Ylläpito
PR Admin
PR Admin
Viestit: 574
Liittynyt: Ti 11.03.2003 00:59

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu v 2.0

Viesti Kirjoittaja Ylläpito »

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu ja haluaisit vaihtaa oikean/uuden/normaalisti käyttämäsi sähköpostiosoitteesi mersuforumin tietoihin, voit vapaasti vaihtaa sähköpostiosoitteen kohdasta "käyttäjätiedot" mutta tämän jälkeen yleensä forumin softa deaktivoi käyttäjätunnuksesi. Tämä on joku hemmetin turvallisuustoiminto jota ei valitettavasti saa mistään kytkettyä pois päältä. Sinulle lähtee tässä yhteydessä emailina ilmoitus asiasta.

Siispä mikäli vaihdat emailosoitteen ja tunnarit eivät enää toimi ETKÄ saa meiliä mistään, laita sähköpostia ylläpidolle asiasta (mainitse vain että käyttäjätunnukseni on sejase ja emailosoitteen vaihdon takia ei toimi enää), käyn ensi tilassa aktivoimassa tunnuksesi uudelleen toimintaan jos se on deaktivoitunut.

Forumin käyttäjätietoihin laittamasi emailosoitehan EI NÄY missään (paitsi ylläpidolle) joten tänne on riskitöntä laittaa normaalikin sähköpostiosoite: spämmiä (roskapostia) ei tätä kautta tule ellei ylläpidon sangen satunnaisia (kerran vuodessa about) paimenkirjeitä sellaisiksi luokitella, ja millekään yritykselle emme osoitteita jaa vaikka mitä maksaisivat.
Itse asiassa ilman oikeuden määräystä emme osoitteita vuoda edes virkavallalle.

Mikäli käyttäjätiedot-valikon sangen harhaanjohtavasti suomennettuun kohtaan "sähköpostiosoitteeni näkyy muille käyttäjille" laitat KYLLÄ kuten suositus on, muut käyttäjät voivat lähestyä sinua sähköpostitse SILTI NÄKEMÄTTÄ OSOITETTASI missään vaiheessa, forumisoftan kautta. Eli voit hyvin jättää tuohon kohtaan "näkyy". Jos laitat siihen "EI" niin viesteissäsi ei ole sitä "email" -nappulaa josta sinulle voisi viestiä lähettää, toki näinkin voit tehdä jos jostakin syystä sähköposti muilta Mersuharrastajilta kuulostaa kamalalta ajatukselta ;-)
"Tyytyväisyys on kehityksen loppu ja rappeutumisen alku"