Sinunko mersusi road movien päätähdeksi?

Mersuforumin ylläpito tiedottaa, tärkeitä asioita jotka kannattaa lukea.
Avatar
Ylläpito
PR Admin
PR Admin
Viestit: 574
Liittynyt: Ti 11.03.2003 00:59

Sinunko mersusi road movien päätähdeksi?

Viesti Kirjoittaja Ylläpito »

Olemme saaneet yhteydenoton Sini Torkkelilta, joka kuvaa Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiassa lopputyönään suomalaista road movie- henkistä lyhytelokuvaa "Ympäriajo". Kyseessä on maantie-elokuva jossa isä ja teini-ikäinen poika ajavat pitkin Suomen teitä. Ihmisnäyttelijät on jo löydetty mutta kolmas päätähti (johtotähti, heh heh) on vielä hakusessa.

Eli jos haluaisit nähdä Mersusi filmitähtenä niin tässä on oivallinen mahdollisuus. Polttoaineet korvataan ja jonkinlainen pieni korvaus auton käytöstä on myös tiedossa, kuitenkaan kun ei hollywoodin budjeteilla olla liikenteessä (opiskelijaelokuva) niin varsinaista tiliä tästä ei varmaan pääse tekemään. Uskoisin, että oman silmäterän näkeminen valkokankaalla on se suurin palkinto tässä tapauksessa.

Autoa käytetään kuvauksissa 1.-7-10. joka päivä. Koska auto esiintyy lähes jokaisessa kohtauksessa, on auto "käytössä" näillä näkymin kokopäivätoimisesti kyseisellä viikolla.

Kuvaukset tehdään pääkaupunkiseudulla (50km säteellä Helsingistä) eli logistisesti olisi hyvä mikäli auto löytyisi jostakin lähistöltä. Toki jos olet valmis tuomaan silmäteräsi elokuvatähdeksi kauempaa niín mitään estettä ei ole...

Autosta on seuraavat toivomukset:
- Tilava auto, mielellään farkku (mutta muukin tilava Mersu kyllä käy, farkkukori ei siis "elinehto")
- Ikä jostakin 60-80 -luvulta
- Väri muu kuin valkoinen
- "Aikuisen miehen auto" eli hotrodit tai tuningkalusto ei käy
- Hyvin pidetty (taitaa päähenkilö olla kunnon Mersumies)
- Toimiva ja katsastettu

Jos siis silmäteräsi vastaa kuvausteamin toiveita ja haluaisit mainetta ja kunniaa itsellesi ja autollesi, ota yhteyttä joko sähköpostitse sini.torkkel(miukumauku)edu.stadia.fi tai 050-5405388/Sini Torkkel.

Jos sattuu olemaan valo/digikuvia autosta niin pistä ihmeessä liitteeksi.

Syysterveisin Ylläpito
"Tyytyväisyys on kehityksen loppu ja rappeutumisen alku"