Maaliskuun siivoustalkoot

Mersuforumin ylläpito tiedottaa, tärkeitä asioita jotka kannattaa lukea.
Avatar
Ylläpito
PR Admin
PR Admin
Viestit: 574
Liittynyt: Ti 11.03.2003 00:59

Maaliskuun siivoustalkoot

Viesti Kirjoittaja Ylläpito »

Moderaattorit tulevat viettämään maaliskuun loppupuolen siivoten forumia kovalla kädellä. Pyydämme palvelun käyttäjiä lukemaan ajatuksella läpi pelisäännöt ja toimimaan niiden mukaan kirjoitellessaan.

Siivousoperaation myötä pyritään eroon asiattomista, loukkaavista ja ennen kaikkea täysin turhista viesteistä. Mersuforumin serveri huutaa kuolemaa jo nykyiselläkin rasituksella, ilmankin että joidenkin pitää olla joka kohtaan kirjoittamassa "Joo niin munki miälest". Mikäli yksi henkilö kirjoittaa 50 viestiä päivässä niin se voisi olla tosi hyväkin asia - mutta jos niiden yhteenlaskettu asiasisältö on "joo" niin se ei auta ketään eikä millään tapaa edistä mersuforumin tavoitetta toimia mersutietouden lähteenä ja edistää suomalaisten mersuharrastajien asiantuntemusta.

Offtopicit siis offtopic-palstalle ja sinnekin vain asiallista löpinää. Jos on niin humalassa viikonloppuna että tulee kirjoittaneeksi mitä sattuu niin kannattaa jättää se tietokone sammuksiin ja mennä vaikka lenkille. Jos tarvitsee chattaillä niin mersuforum ei todellakaan ole oikea osoite vaan #mercedes-benz irccikanava tai yksityisviestit.

Huomatkaa myös, että myynti-ilmoitukset tulee jättää sääntöjen mukaan. Toisin sanoen hinta ja myyjän nimi ja puhelinnumero pitää olla joka viestissä ja hinta vieläpä otsikossa.

Mikäli jotkut eivät usko tai eivät pysty hallitsemaan itseään, tullaan forumille jakamaan väliaikaisia porttikieltoja.

Toivomme, että käyttäjät osaavat itse kontrolloida sanomisiaan. 95% käyttäjistä osasi jo ennen siivousoperaatiota.

Ylläpito
"Tyytyväisyys on kehityksen loppu ja rappeutumisen alku"

Lukittu