MERSUFORUMIN SUURSIIVOUS ETC.

Mersuforumin ylläpito tiedottaa, tärkeitä asioita jotka kannattaa lukea.
Avatar
Ylläpito
PR Admin
PR Admin
Viestit: 574
Liittynyt: Ti 11.03.2003 00:59

MERSUFORUMIN SUURSIIVOUS ETC.

Viesti Kirjoittaja Ylläpito »

Tämä paimenkirje lähti kaikille Mersuforumin käyttäjille sähköpostilla. Mikäli et jostakin syystä kirjettä saanut, tässä on sama teksti kaikkien tiedoksi.


Tervehdys arvoisille Mersuforumin käyttäjille.

Syksyn myötä itse kukin alkaa viettämään taas enemmän aikaa tietokoneen ääressä ja Mersufrouminkin käyttöaste nousee kohisten. Myöhäisen kesäloman ja valtavan aikaansaamiskohtauksen ansiosta vietin koko päivän koneen ääressä Mersuforumia siivoten ja tulos on seuraava:

KIRPPUTORI

Muistutettakoon kaikille käyttäjille, että Mersuforumilla myydään ja ostetaan AINOASTAAN Mersuja ja Mersujen osia.
Pojat nysväsivät jo aika päivää sitten kasaan mersuhörhöjen kirpparin osoitteessa http://members.lycos.co.uk/ppmhifi/kirppis/index.php jossa voi myydä tai ostaa vaikka perheraamattuja tai Jallun vuosikertoja, Sunbeam Imppejä taikka Talbot Horizontteja, kanakopin saranoita tai lekaharkkoja. Mutta ei Mersuforumilla. Muutenkin suosittelemme puhelinpalstaa, keltaista pörssiä ja nettiauto.comia muiden kuin Mersujen myyntipuuhiin ja Mersujenkin myynnin tehostamiseen. Laitan linkin tuonne osto- ja myyntipalstalle niin jatkossa nämä "vääräuskoiset" ilmoitukset päätyvät oikeaan osoitteeseen.

MUUTOKSIA OSIOIHIN JA FORUMEIHIN

"Linkit" on poistettu. Useimmat "Linkit"-osion forumeista on siirretty muille osioille. Se varsinainen murheenkryyni eli "Muut kulkuneuvot" on poistettu toistuvien väärinkäytösten johdosta. Kyseisellä forumilla oli tarkoitus olla linkkejä Mersumiehiä kiinnostaviin muihin kulkupeleihin kuten amfibioautoon, urheiluautojen esittelyihin, lentokoneisiin sun muihin härpäkkeihin. Valitettavasti forumille tulikin mm. kaiken maailman Talbottien myynti-ilmoituksia ja "Aion ostaa Saabin, onko se hyvä auto" -tyylistä kirjoittelua jota varten taas on olemassa muiden merkkien harrastajien omia keskustelupalstoja. Yhtään linkkiä nettiauto.com -palveluun ei toivottavasti enää Mersuforumilla nähdä - jollei sitten nettiautossa ole Mersu myynnissä. Käyttökelpoinen osa "Muut Kulkuneuvot" -forumin sisällöstä on tiputeltu pääosin Offtopic- ja Huumori -palstoille ja loput nieli bittiavaruus. Jatkossa hupaisat linkit huumoriosiolle ja mielenkiintoiset autoasiat Offtopicille.

Mersuforumin yleistä järjestystä on samalla ylläpidetty muun muassa poistamalla Klubit- ja English Forum -osiot ja siirtämällä näiden sisältämät forumit "Muut forumit" -osioon. Samoin forumien järjestystä jokaisella osiolla on tarkistettu, toivottavasti kaikkia käyttäjiä miellyttävään suuntaan.

KÄYTTÄJIEN SIIVOUS
Ylläpito pyrkii siivoamaan muutaman kerran vuodessa ei-aktiiviset käyttäjät pois käyttäjälistaa rumentamasta ja tilastoja sotkemasta. Mikäli luet tätä kirjettä, olet ilmeisesti käynyt viimeisen puolen vuoden sisään kirjautumassa sisään Mersuforumille etkä lentänyt pihalle. Paljon kirjoittaneille annoimme pientä helpotusta ja aktiivisuudeksi riitti 2004 puolella Mersuforumille kirjautuminen. Kaikki yli kuukausi sitten rekisteröityneet käyttäjät, jotka eivät ole kertaakaan kirjautuneet forumille tunnuksillaan, päätyivät myös bittiavaruuteen.

Koska tämän kaltaisista aivan normaaleista ja joka ainoalla forumilla käytössä olevista siivoustoimenpiteistä joskus nousee haloo, katsoimme parhaaksi ilmoittaa asiasta näin jälkikäteen. Kukaan ei tule kaipaamaan esimerkiksi vaikka tunnusta "TDI Power" joka rekisteröityi tammikuussa muttei koskaan kirjautunut tunnuksillaan sisään - ja jollei joku ole koko 2004 aikana käynyt forumilla, ei hän todennäköisesti loppuvuotenakaan tänne ole tulossa. Samalla tuli putsattua pois kaikki mersua koskaan omistamattomat voyeuristit jotka rekisteröityivät maaliskuun alussa Superturbokeskustelun ollessa linkitettynä monella muulla keskustelupalstalla. Nämä olivat käyttäjiä joista suurin osa ei koskaan tullut sitten sitä ensimmäistäkään kertaa forumille tunnuksineen - tai tuli tasan yhden kerran käymään tunnuksillaan eikä ole sittemmin forumilla käynyt. Vaikka suurin osa Mersuforumin palstoista on vapaasti kaikkien luettavissa, näitä "muuten vaan" rekisteröityjiä silti tulee jatkuvaa tahtia eikä sille muuta voi kuin siivota ei-aktiisivet pois silloin tällöin.

Nyt kuitenkin Mersuforumin käyttäjäluku, joka siivotessa laski TODELLA dramaattisesti tasan 1800:n, on todellakin aktiivisten käyttäjien lukumäärä ja sisältää pelkästään todellisia käyttäjiä eikä mitään pelleilyjä. Joka ainoa Mersuforumin käyttäjäksi rekisteröity seuraa forumia ja käy täällä jollei päivittäin niin ainakin muutaman kuukauden välein.

MUUTA ASIAA:
On ilahduttavaa nähdä, että Mersuforumilla on edelleen toivotun kaltainen "kaikki yhtä perhettä" -fiilis. Nostan hattua kaikille käyttäjille tasapuolisesti ja toivon, että lämmin vastaanotto auttaa yhä useampaa "hiljaista" jäsentämme osallistumaan kirjoitteluun. Alkuun on helppo päästä: treenaa ensin harjoittelupalstalla teknistä toteutusta ja lähde sitten kevyesti liikenteeseen vaikka postaamalla vitsi tai hupilinkki Huumoriosastolle tai osallistu johonkin tyhjänpäiväiseen kieli poskessa -höpinään Offtopic-osastolla ja kohta oletkin valmis vaikka kehumaan paikallista nyrkkipajaa "Hyvät huollot"-osiossa tai postaamaan tekemäsi jarruremontin detaljit "projektit" -puolella. Tai mistäpä me tiedämme millaisia museoikäisiä Mersukaunottaria tai uudenkarheita sporttimalleja sinulla on autotallissa työn alla jollet mitään kirjoita ;-)
Pidetään edelleen hyvä henki Mersuforumilla; solvaukset jätettäköön avoimien forumien riesaksi ja annettakoon tilaa Mersuharrastuksen eri suuntauksille historic-autojen kiillottamisesta tuningiin, puhtaasta harrasteautoilusta käyttöautoiluun ja kaikkeen mitä noiden väliin mahtuu. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan mutta on toki kohteliasta käyttää ensin Mersuforumin "Haku" -toimintoa ennen kuin kysyy taas jotakin mihin on vastattu jo sata kertaa.

Hyvää syksyä itse kullekin ja toivottavasti viihdytte Mersuforumilla!


T: Henkka / Ylläpito
"Tyytyväisyys on kehityksen loppu ja rappeutumisen alku"

Lukittu