W204 Aivan sekasin

Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
M-M
Sisäänajossa
Sisäänajossa
Viestit: 21
Liittynyt: Ti 12.02.2019 14:53

W204 Aivan sekasin

Viesti Kirjoittaja M-M »

Heippa! Koitan selittää selkeästi, nyt ongelmaa monenmoista.

Eli kyseessä w204 C220 vm. 2009.

Ensin ongelmana oli jonkun aikaa jäähdytinnesteen katoaminen. Loppui paisuntasäiliön korkin vaihdolla, sieltä tuli siis ulos. Alkoi nesteen taso pysymään normaalina, ei vähentynyt, mutta herjasi näytöllä. Muutama viikko tästä, alkoi taas hävittämään nestettä n. 1-2dl/viikko. Vesipumput, polttoainesuodattimen jalka jne KAIKKI katsottu. Ei vuotoa. Nyt uusimpana oireena ei lähde käyntiin. Tapahtui eilen ensimmäisen kerran. Laitan virrat, kaikki näyttää hyvältä, starttaan -> tukehtuu, mutta virrat pysyy. Toistuu kahdesti ja kolmannella starttaa normaalisti. Tänään ekalla sama homma, ja lisäksi näytölle pamahti ESP ja ABS. Tokalla käyntiin ilman vikailmotuksia. Niin ja näiden lisäksi vielä esimerkiksi liikennevaloissa auto ”tärisee”/heilahtelee selvästi, niinkuin tuulisi todella kovaa ja nappaisi autoon kiinni. Alkaa olemaan mersussa nyt murhetta jos jonkunmoista. Ideoita? Kiitos!
Avatar
atlas
Mersumaanikko
Mersumaanikko
Viestit: 19213
Liittynyt: Su 25.01.2009 21:06
Paikkakunta: Itä-Suomi

Re: W204 Aivan sekasin

Viesti Kirjoittaja atlas »

Voihan olla ihan että nestettä siltikin menee palotilaan ja häiritsee palo tapahtumaa...huono käynnistyvyys nestettä palotilassa..tosin hydelukko on vakava juttu joka vääntää kanget ja kampurakin ei tykkää.
Voit tehdä nesteeseen testin jossakin korjaamossa löytyykö sieltä palokaasuja ja jäämiä joka kertoisi pahvin antautumisesta.
Muut voi olla ihan muista syistä olevia vikoja...tosin jäähdysnesten vuoto vaikka laturiin tekee kanssa jotain mutta jos lataus jännite tipahtaa voi tulla noitakin...
-w124 230e sedan
-w124 230e coupe
-c203 200k kompressor

-Rämät mutta maksetut-
Vastaa Viestiin